Najtacniji ljubavni horoskop za naredne dve sedmice!

Najtacniji ljubavni horoskop za naredne dve sedmice!

2023-09-21 0 By Admin

Naredne dve sedmice  ce nekima doneti velike emotivne zaplete,  tuge i radosti, ali i rasplete emotivnih kriza…

OVAN

Osecate da slede dve teske sedmice pred vama. Ticu se nekih vasih emotivnih zavrzlama i cisto da se zna, plasite se. Smatrate da  niste slabic ako ste iskreni, a to partneru samo govori o vasoj ljubavi. Ucinicete sve sto je do vas, samo ako partner pokaze da vas voli.

 

BIK

Vasa emotivna slika ce da se stavi u fazu koja ceka neko odlozeno vreme. Volite nekoga, ali stalno ste povuceni i samo posmatrate. Ne cekajte da vam ga neko ukrade  na vase oci, dok se premisljate. Imate vreme da razmislite, pa planirajte kako da ga osvojite.

 

BLIZANCI

Vasa sreca  nosi novi zaplet i bice posmatrana s druge  strane gledista. To sto vi  niste odlucni da resite stvari i izvedete na cistinu, bice vas problem. Dve  naredne sedmice ce biti vreme da se resite u tome sta zelite i sta cete preduzeti. Morate doneti jasna i konkretna resenja.

 

RAK

Vasa tuga ce samo da bude dodatna na vase nove probleme, i da budete jos tuzniji. Kao da ste se pretplatili na neke lose i manje prijatne stvari.Mozda cete morati da donesete jednu konacnu odluku i da napravite rez. Sto je bilo do sada, bilo je, ali moracete da okrenete list.

 

LAV

Vas osecaj za vreme kao da je stao, jer ste ostali sami. Osecate se napusteno i izbaceni sa koloseka svoga zivota. Jedan novi zaplet  u vasoj emotivnoj vezi  je doneo nove lomove i ostavio vas samim. Da li ce biti  definitivno, ili samo privremeno?Imate dve  sedmice da smislite sta cete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Mozda ce vas jedna osoba da izbaci iz takta, ali budite odlucni i takticni. Pokazite da se  znate snaci u svakoj situaciji. Od vas se ceka da postanete  mnogo odlucniji kada je u pitanju ista osoba. Resite kako da se postavite prema njoj, ali imajte svoj stav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2