Astro prognoza za narednih 12. meseci:Evo ko ce biti na udaru sudbine!

Astro prognoza za narednih 12. meseci:Evo ko ce biti na udaru sudbine!

2023-09-20 0 By Admin

Astro vas upozorava od danas do danasnjeg dana naredne godine, i poslusajte sapat zvezda koje ce nekome doneti sapat ljubavi…

OVAN

Da ste malo smeliji, astro kaze da bi sve  moglo biti drugacije na emotivnom planu. Kao i uvek ste radno aktivni, ali emotivno i suvise pasivni. Cemu vase pare i poslovni uspesi kada nemate ljubav svoga zivota.Mada cete mnogo raditi, imacete priliku da sretnete ljubav svoga zivota.

 

BIK

Da ste propustili mnogo vremena jeste, ali nikad nije kasno da se neke stvari nadoknade. Mozda nece moci bas sve, ali nesto ce ipak znatno da se popravi. Vase zdravstvno stanje mora da iskljuci vasu nervozu, a vase snage da prihvate radne obaveze. Morate biti aktivni u radu.

 

BLIZANCI

Nekako ste trenutno slabi i zdravlje vam je malo popustilo. Mada ste uplaseni i zabrinuti, sve ce se srediti, pa cete do naredne godine biti opet onaj stari. Vreme je da se izborite za radno mesto koje vam se nudi. Vasa primanja su minimalna a izdaci veliki, pa morate ciniti da budu srazmerni.

 

RAK

Oko vas se vodi borba da vas slome sto se tice vase cvrste volje. Ona vas je ponela i zelite da okrenete list u svome zivotu. Dugo ste cinili drugima, vreme je da cinite za sebe. Slede vam neke korenite promene, a astro govori da ce da budu vama u korist i svakako na bolje za vas.

 

LAV

Mozda mislite da je trenutno samo trenutak vase nemoci i slabosti, ali se varate.  Necete moci da uticete na neka desavanja, pa cete morati da stavite tacku na odredjen deo zivota. Morate da nacinite nove korake, kako poslovno, tako i emotivno. Astro kaze da stavite tacku na nesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vasa ljubav ce da vas vodi putem stranputice i emotivnih zavrzlama. Nema veze u kojoj ih nema ali cete ih vi imati previse. Moracete znati sta vam sledi, i da dobro skontate sta tu ne valja. Ne pocinjite nesto sto ce vas nervirati i lomiti, i sto ce vas dekoncentrisati na poslu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2