Oktobar,novembar,decembar :Sta kome sledi,ljubav,pomirenje ili raskid?

Oktobar,novembar,decembar :Sta kome sledi,ljubav,pomirenje ili raskid?

2023-09-22 0 By Admin

U mesecima koji slede nekima ce raskid, nekima pomirenje, a samo retkima da ljubav igra glavnu i jedinu ulogu… Sta kome sledi saznajte iz ovog horoskopa…

OVAN

Ne brinete se za svoje radno polje, jer vam ide  dosta dobro. Od vas ceka da  pospesite jedno poznastvo sa jednon ribom i da znate sta ce se vas  zanimati da ucinite.Ovi meseci vam cine dosta velike nedoumice i vreme je da se sredite po njihovom pitanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nesto se desilo u vasem zivou i vreme je da pokazete da ste svesni situacije. Imate tri meseca da se srede vase nedoumice i da tacno znate sta vam one donose. Vase emotivno stanje ce vas biti  jako zamrzeno ali ce vas ono nauciti i odricanju i toleranciji.

 

BLIZANCI

Cekaju vas raskid veze a da se tome nikako ne nadate. Vase ce misli  da se srede i da prihvate ono sto sledi. lci ce vam dosta teze da pihvatite neminovne stvari, ali cete se radovati. Situacija kakva se nametne mora d se prihvati i da budete uporni u svemu.

 

RAK

Evo zima ce  a vi jos niste sreli nekoga ko ce vam grejati ruke u vreme snegova.I n slutite da sledi jedna ljubav kjoja ce vasa imena da pise u snagu.  Od vas zavisi st cete dalje i koje zasluzan da vasa ljubav potraje.

 

LAV

U svakom slucaju slede neke nove okolnosti i sta drugo, do pomirenje.Srce vam kuca  kao sat koji vas vodi  pomirenju. Mozda je svadja bila trenutak slabosti i loseg trenutka, ali sledi pomirenje.Krecete od nule.

 

DEVICA

Prilike koje ste imali i sanse da se izglade stvari, vi ste priopustili. Olako ste ih zamenarili i prokockali i pokazali ste da se necete miriti.Vasa je radost da se voljni da se srede nemile situacije koje su vas dugo posedale i pratile.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2