Ovan ide za zeljom srca,evo ko ce prvo biti ocaran, a zatim razocaran…

Ovan ide za zeljom srca,evo ko ce prvo biti ocaran, a zatim razocaran…

2023-09-25 0 By Admin

Zeljom srca koja vas vodi za jednim ovnom, bicete ocarani kao nikada.. Ali kao i obicno, prvo cete biti ocarani, pa razocaani…

OVAN

Krecete za zeljom svoga srca, ocarani jednom lepom osobom. Vasa ce ljubav da prsti na sve strane, ali ce vas voditi srecne i zanesene. Vreme je da vam sve krene  kako se i nadate, ali kao sto i biva na kraju; Prvo vas ocacaraju, pa vas razocaraju. Bicete povredjeni, na kraju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Imali ste nacin da idete za zeljom, ali je niste ispratili. Onda kada vam se nudilo da budete srecni i zadovoljni, niste iskoristili sansu. Sad je kasno da zalite, nema svrhe. Vise je sve proslo, i svako je otisao za svojim zivotom. A vi jos zivite u starom vremenu.

 

BLIZANCI

Navikli ste da idete po svome i da vas sve pitaku, o bilo cemu se radilo. Vas autoritet je neosporan bio do skora.Ali  sada je drugacije sve i vise nemate uticaja na bilo sta. Vas situacija je takva da ste poceli popustati u svemu.

 

RAK

Vasa je tuga da ste spremni na sve i da se borite sa njom i da se predate.Vase srce ce da ide za jednom osobom ali ce vas ona gnorisati.Od  vas se ceka da ucinite sve i da se srede sva vasa ocekivanja.Nateracete ga da se malo zamisli i da vas pocne gledati sa interesovanjem.

 

LAV

Imate malo obaveza ali nemate nacin ni to malo da resite.Poceli ste da ih zapostavljate i da ih gomilate, pa se posle zalite. Vreme je da okrenete  svoje snage i da ih upravite u pravom smeru. Ne dajte da vas ljubavno polje opominje da ste zaostali i da ste ga zpostavili.

 

DEVICA

Vse srce vas tera da budete voljni i da se radujete i pokazete sta oseca. Odredite  sta biste zeleli i sta je ono cemu vas vuce srce. Samo otvorenog srca mozete da se radujete i da idete napred , nadajuci da ce vase srce da bude ispunjeno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2