Pocinje najlepsi period u zivotima ovih znakova:Naredna dva meseca ce im biti carobna!

Pocinje najlepsi period u zivotima ovih znakova:Naredna dva meseca ce im biti carobna!

2023-09-24 0 By Admin

Za  neke znakove pocinje caroban period i samo odabrani ce uzivati u svakom novom danu…

OVAN

Carobna perioda je iza vas.Za vas ce biti kao da ste ostali zarobljeni u jednom trenutku proslosti.Ma koliko je pokusavali da je se resite, necete moci. Necije oci ce vam titrati ispred vas, a eho necijeg glasa ce vam parati usi. Bilo bi dobro da rascistite sa sobom.

 

BIK

Pred vama je vreme u kojem cete morati da odredite pravac svoga kretanja. Moracete da donesete neke vazne odluke i da se sredite  po pitanju zelja. Neko vas gleda i vase bi zelje za njega mogle da budu zapovest. Samo ako budete hteli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Iz dana u dan sve vise zapostavljate svoga partnera. Niti je dobro  sa vase strane, niti je lepo sto sa njim ne delite bas sve.  Ponasacete se kao da ste postali sami svoji, dok on sa vama deli bas sve.Ispitajte sami sebe, sta je u pitanju, sebicluk ili ravnodusnost?

 

RAK

Zivotna perioda koja je bila za vas carobna, ostala je iza vas. I ne secate se kada je i kako prosla, samo znate da ste upali u kolotecinu.I vasa nezna ljubav je presla sva vasa ocekivanja i postala deo svakodnevice. Onako ravnodusna i bez zara i radosti.

 

LAV

U svadji ste sa partnerom ali necete biti svesni sta se zbiva. Vi se nadate pomirenju, a ne cinite bas nista. Zato ce vasa carobna desavanja da traju sve dok vas nosi lazna nada da cete se pomiriti. Nema sanse, sto je ljubav bila carobna, bila je, vise nece biti, bar sa ovim partnerom.

 

DEVICA

Mogli ste preci na nova desavanja i poceti ljubav izpocetka. Cak se niste ni potrudili da partnera zamolite na takav korak. Tako mu je jos teze i jos vise zeli da se  drzi po strani, cekajuci da mu ukazete paznju i izgovorite izvinjenje koje mu i dugujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2