Ljubav tokom bliske buducnosti: Skorpija ce se izboriti za srecu, dok ovog znaka ceka novi pocetak!

Ljubav tokom bliske buducnosti: Skorpija ce se izboriti za srecu, dok ovog znaka ceka novi pocetak!

2023-09-29 0 By Admin

Zvezde otkrivaju svim znacima šta će im bliska budućnost doneti u ljubavi…

OVAN

Dragi ovnovi, bliska budućnost vam donosi malo toga dobrog u ljubavi. Nažalost, vama će se desiti neke krajnje negativne stvari zbog kojih će vaša veza biti u opasnosti. Vaš partner će učiniti neke stvari preko kojih ćete vi teško moći da pređete.

BIK

Dragi bikovi, tokom bliske budućnosti vas očekuje prilika da se vratite na staro. Vama će se u život vratiti vaš bivši partner i ta osoba će biti spremna na tako mnogo toga kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču. A vi ćete posle nekih dešavanja odlučiti da toj osobi ukažete još jednu priliku.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama bliska budućnost neće doneti ljubavnu tugu nego će vam doneti ljubavnu sreću. Vi ćete tokom bliske budućnosti dočekati neke stvari na koje dugo vremena čekate i zbog onoga što vas očekuje vi ćete biti jako srećni.

RAK

Dragi rakovi, vi ćete morati da budete veoma oprezni tokom bliske budućnosti, jer će neke osobe na razne načine pokušavati da vam stvore ljubavne probleme. Neke osobe će pokušati da rastave vas i vašeg partnera, ali im vi ne smete dopustiti da uspeju u svojoj nameri.

LAV

Dragi lavovi, tokom bliske budućnosti vas očekuje ništa drugo nego ljubavna sreća. Naime, vaša veza će mnogo napredovati i ona će postati mnogo jača nego što je to sada slučaj. Vi imate prava na veliki optimizam.

DEVICA

Drage device, bliska budućnost vam donosi brojne razloge za tugu. Nažalost, vi ćete zbog nekih dešavanja izgubiti poverenje u vašu voljenu osobu i vaša veza će biti u opasnosti. Vama se neće dopasti ono što vam stiže.

Nastavak na sledecoj strani…

 

VAGA

Drage vage, tokom bliske budućnosti vas očekuju brojni sjajni trenuci na planu ljubavi vašeg života. Naime, vi ćete konačno dočekati ostvarenje nekih vaših ljubavnih snova. Dolaze vam dešavanja koja će vas oduševiti.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vi ćete se tokom bliske budućnosti izboriti za veliku ljubavnu sreću. Vi ćete to uspeti da učinite zbog toga što će vaša veza postati mnogo snažnija i jača. Vama dolaze dešavanja zbog kojih ćete shvatiti da je vaša veza osuđena na onaj najveći uspeh.

STRELAC

Dragi strelci, bliska budućnost vam donosi samo tugu u ljubavi. Ona vam donosi dešavanja koja će vam tako teško pasti. Vaš partner će vas prosto izdati i samo od vas će zavisiti da li će se vaša veza završiti ili ne.

JARAC

Dragi jarčevi, bliska budućnost vam donosi priliku za ljubavni početak. Naime, osoba koju ste nedavno upoznali će početi da čini čuda kako bi sa vama započela vezu. Mnogo zanimljivih trenutaka vam dolazi.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će bliska budućnost doneti brojne ljubavne pobede. Vas na planu vaše veze ne očekuje ništa loše nego vas očekuje samo mnogo toga dobrog. Dolaze vam brojni prelepi i čarobni trenuci.

RIBE

Drage ribe, vi ćete tokom bliske budućnosti morati da odlučite da li ćete bivšem partner ukazati još jednu priliku ili ne. Vama će se ta osoba vratiti u vaš život i ona će biti spremna na tako mnogo toga kako bi sa vama započela ljubavnu priču. Sve ono što vas očekuje tokom bliske budućnosti će vas iznenaditi.