U narednih par dana,ovim znacima ce ljubavni zivot biti jako zanimljiv!

U narednih par dana,ovim znacima ce ljubavni zivot biti jako zanimljiv!

2023-09-29 0 By Admin

Saznajte ko ce tokom narednih nekoliko dana moci da kaze da mu se promenila emotivna sudbina!

 

 OVAN

U narednih par dana, vama se pruza sansa da ponovo osvojite srce osobe iz vase proslosti. Ako nas pitate, mi cemo reci da je ta odluka potpuno pogresna. Da zapravo ta osoba ne samo da vas ne voli, vec da ce samo iskoristiti jos jednu sansu da vam slomi srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da, pricace vam o promenama… Delovace da je iskrena, da se iskreno kaje sto nije znala da cuva ono sto je sa vama imala. Ali, znajte, nece biti iskrena, i da vi zasluzujete mnogo bolje. Da zasluzujete  nekoga ko ce znati da vi vredite i ko ce biti spreman da svoju ljubav dokaze i pokaze na delu! Ako se vratite na staze proslosti, ta osoba ce ponovo da vam slomi srce, i onda ce vam trebati jako dugo vremena da ga zalecite… A sve dok  patite za osobom koja je pogresna, vi sami sebe sprecavate u pokusaju da nadjete onu koja je prava. Imajte to na umu.

I zato, kada usledi poziv od te osobe, jednostavno joj recite da je vreme da krenete dalje. Da je ona ostala u vasoj proslosti, cak i ako imate emocije prema njoj. Jednom vam je slomila srce, i velike su sanse da ce to uraditi ponovo… I umesto sto gledate unazad, pokusajte da se zapitate da li je ta osoba vredna, i dajte jednom prednost onome sto kaze vas razum, jer on zna da je vreme da prosto krenete dalje!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2