Astro ljubav: Nekoga ceka ljubavni kraj,a nekoga pocetak!

Astro ljubav: Nekoga ceka ljubavni kraj,a nekoga pocetak!

2022-09-30 0 By Admin

Astro ljubavne vesti… Tokom oktobra neke znakove očekuju brojna bitna dešavanja, a Vagama se ni malo neće dopasti sve ono što im stiže u ljubavi…

 

VAGA

 

Drage vage, ljubav je deo vase zivot. Ako je vama do nečega stalo, onda vam je stalo do dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Međutim, vi zaista dugo vremena nemate previše sreće u ljubavi, jer situacija na planu vaše veze nije dobra. Vi se nadate da će vaša veza postati jača tokom oktobra, ali se to neće desiti. Nažalost, vama oktobar mesec zaista neće doneti lepa dešavanja na planu ljubavi. Čak naprotiv, on će vam doneti dešavanja sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni.

Nažalost, tokom otkobra vas očekuje ono od čega sada strahujete. Tokom oktobra vas očekuje kraj vaše veze. Vaša veza će se završiti tokom oktobra i vi to nećete moći da izbegnete.

Prvo vam oktobar donosi neke postupke vašeg partnera sa kojima će vam on stvoriti veliku nervozu, pa će onda vaša voljena osoba učiniti nešto sa čim će vam naneti jako veliku tugu. Očekuje vas postupak voljene osobe sa kojim će vas ona razočarati, ali ćete vi nekako preći preko svega toga. Međutim, vi ćete posle određenog vremena od tada saznati da vas je vaš partner izdao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ćete saznati da je vaš partner učinio nešto što nikada nije trebao učiniti i vi nećete imati drugog izbora nego da se odlučite za ljubavni kraj. Vama će oktobar doneti jako mnogo razloga za ljubavnu tugu, jer će se vaša veza završiti. Očekuju vas krajnje negativna dešavanja sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2