Astro ljubav: Nekoga ceka ljubavni kraj,a nekoga pocetak!

Astro ljubav: Nekoga ceka ljubavni kraj,a nekoga pocetak!

2022-09-30 0 By Admin

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će oktobar doneti ništa drugo nego priliku da ispravite grešku iz prošlosti. Naime, vaša veza sa jednom osobom se u prošlosti završila zbog toga što vi toj osobi niste verovali, a vi ste vremenom shvatili da ta osoba ništa loše nije učinila, ali je tada već bilo kasno za sve. Međutim, vama oktobar donosi jako mnogo dešavanja vezanih za tu osobu i vi ćete zbog svih tih dešavanja moći da započnete novu ljubavnu priču sa tom osobom. Vama će se ukazati jako lepa prilika, a samo do vas će zavisiti da li ćete je i iskoristiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Drage ribe, vama tokom oktobra neće biti ni malo dosadno i u to nema nikakve dileme. Vama neće biti dosadno zbog toga što vas očekuje tako mnogo neočekivanih, a jako bitnih dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Ono što vas očekuje jeste mnogo bitnih dešavanja vezanih za vašeg bivšeg partnera. Vama će bez bilo kakve dileme oktobar obeležiti prilika da se vratite na staro.

Jednostavno će vam se u život vratiti osoba koju ste u prošlosti jako mnogo voleli i ona će biti spremna na sve kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku. Vi ćete sa tom osobom moći da započnete novu vezu, ali će sve zavisiti od vaše spremnosti da pređete preko vašeg ponosa. Oktobar će vam biti zaista zanimljiv kada su u pitanju dešavanja na planu ljubavi vašeg života i samo od vas će zavisiti da li ćete se vratiti na staro ili ne. Ljubav je vama svrha postojanja.

Stranice: 1 2