U narednim danima Ovnu iznenadjenja, Devici razocarenje, a Vodolija i Riba ce saznati bolnu istinu…

U narednim danima Ovnu iznenadjenja, Devici razocarenje, a Vodolija i Riba ce saznati bolnu istinu…

2023-09-30 0 By Admin

Naredni dani ce biti jako teski za neke jer slede brojna iznenadjenja i prijatna i neprijatna…

OVAN

U narednim danima  slede vam brojna iznenadjenja. Da li ocekujete da budu prijatna ili neprijatna, to i sami mozete da uvidite. Tacno znate svoju situaciju koja vas  prati i prema okolnostima koje vladaju. Znacete da vam sledi nesto cemu se nadate, a da li ce biti lepo, ili neprihvatljivo, videcete.

 

BIK

Vase zivotne stuacije ce vas povesti putem iznenadjenja. Samo od vas se ceka da pokazete  da ste voljni  da ih prihvatite bas onako kako vam ih zivot servira. Osim toga bicete jako iznenadjeni nekim manje ocekivanim stvarima. U svakom  slucaju preokret situacije.Slede bolji dani.

 

BLIZANCI

Cekaju vas velike odluke koje cete morati da nosite na svojim plecima.Moracete da ih cekate i nosite  kako morate, pa bile vam lake ili teske. Niste svesni svojih postupaka koje cete morati uciniti i tako dovesti do savrsenstva ono sto ste zamislili da morate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne znate da li  ce za vas biti obrta situacije, ali ako se ne nadate, bice iznenadjenja. Vi i ne slutite da cete biti u momentima koji ce da vam zivot znace. Vreme je da se zna sta zelite i sta je ono sto morate da ucinite da biste ispunili drugima zelje. U ovim danima idite za  zeljama svoga srca.

 

LAV

Moracete biti spremni na iznenadjenja, ali za vas ona nece biti prijatna.Cak cete morati da se pomirite sa istinom koja ce vas zaboleti.Mozda je vreme za neka definitivna resenja i vreme da zaokruzite neke situacije. Vreme je da stavite neku tacku na jednu situaciju u vezi sa jednom osobom.

 

DEVICA

Ceka vas veliko razocarenje, ali cete se ponasati kao da ga  ne osecate.Navikli ste da se nosite sa svojim problemima i da skrivate od ociju javnosti. Vase srce skriva sta se zbiva i ne date da zna ceo svet svaku vasu bol.Partner ce vas razocarati  sa jednim gestom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2