Bivsa ljubav ovih znakova ce ih pozvati ponovo:Previse im falite!

Bivsa ljubav ovih znakova ce ih pozvati ponovo:Previse im falite!

2023-10-01 0 By Admin

  Neki ljudi se ne mogu zaboraviti,pa cak ni onda kada dajemo sve od sebe da bude tako…  Bivsa ljubav ovih znakova i dalje masta o njima. Raskid se desio, ali ljubav nije prestala!

 

 STRELAC

Vasa bivsa ljubav vas voli i dalje. Nema nimalo sumnje da je tako. Dolaze dani kada cete moci da saznate da vas neko iz proslosti ponovo hoce u svojoj blizini. Kao deo svog zivota. Naravno, samo vi znate da li ste spremni da joj prastate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da li je to ono sto zelite, da li vas to cini srecnima.. Ali, ono sto moramo reci jeste da se vasa bivsa ljubav iskreno kaje i da zaista nikada nije prestala da gaji jake emocije prema vama. Istina, dala je sve od sebe da vas zaboravi… No, nikada i ni u kom slucaju joj nije poslo za rukom da  ponovo zavoli. I to je ono sto moramo reci.  Dakle, ocekujte njen poziv. Ocekujte da vam se javi, da vam ponovo prizna sve sto misli, oseca, i da vas zamoli za oprostaj. Ako joj date priliku, znajte da je vrlo vazno da imate na umu da nije dovoljno samo nastaviti istim pravcem. Da je neophodno da se oboje menjate, ako zelite da vam krene na bolje. I da vam, sto je vaznije od svega, ovoga puta uspe… Cinjenica je da voljena osoba previse pati,jer joj previse falite.

 

RAK

Vi ste posebni, vi ste znak koji ima toliko divnu  dusu da vas je nemoguce ne voleti. A kada vam neko jednom preda svoje srce, onda vas ta osoba voli zauvek, i to je cinjenica. Vasa bivsa ljubav mnogo misli o vama. Nema sumnje da je pokusavala na razne nacine da vas zaboravi. Da je cinila i moguce i nemoguce, ali ono sto oseca prema vama je suvise jako da bi u tome i uspela.

Dakle, ono sto moramo da kazemo jeste da treba da razmislite o tome da li ste spremni na to da se vratite na staze proslosti. Da li je zapravo to ono sto zelite? Razmislite, jer je samo pitanje dana kada ce vasa bivsa ljubav da zaboravi na svoj ponos i ucini prvi korak ka vama. Ona vas voli i dalje. A to da li cete nastaviti u istom smeru zajedno, to samo zavisi od toga sta zeli vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2