Nece moci da izdrze: Ovim znacima sledi poziv iz proslosti!

Nece moci da izdrze: Ovim znacima sledi poziv iz proslosti!

2022-10-02 0 By Admin

Mnogi ce ocekivati poziv kojem se nadaju, ali neke nece moci da izdrze da ga docekaju.Povuci ce potez…

 

OVAN

Poziv ne ocekujete, ali se moze desiti onako slucajno.Bas onog kome se vi nikako ne nadate i od koga ga nikad ne biste  zamislili.Ipak cete biti voljni da cujete ono sto sledi sa druge strane zice. Mozda nesto bude i na vasu vodenicu.

 

BIK

Jedan potez ceka do vas, a to je poziv koji ste obecali.Nemojte da izbegavate osecanja i obecanja koja ste dali. Lako biste mogli da budete lazov u ocima one osobe kjojoj ste dali obecanje. Niko vas nije terao, pa sada ucinite sto morate.

 

BLIZANCI

Poziv od jednoga raka da mu pravite drustvo, stici ce prekasno. Zato gledajte da se srede sve vase okolnosti koje su se u medjuvremenu promenile. Nece biti da su malo drugacije, no bice znatno. Vec ga je zauzela jedna lepa devica koja zeli emotivnu vezu.

 

RAK

Dugo ste cekali na jednom bizancu ukazete paznju i uputite otvoreni poziv. Dugo ste se prtedomisljali, i vise niste znali sta zelite a sta ne. Dok ste bili u dilemi, jedna lepa devica je nasla idealan nacin da se priblizi onoj kojoj ste vi hteli.

 

LAV

Vas osecaj za emocije nije tako valjan, a zelite  da ih krijete. Moracete da se pretvarate da nekoga volite, mada to i ne osecate. Vazno vam je da napredujete uz nju, jer vam se sa njom otvaraju nove mogucnosti.  Sve je to dobro, ali nemojte da volite lazno.Bar budite otvoreni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vec ste poceli emotivnu vezu sa onom koja vam se svidja. Vreme je da budete zadovoljni i zahvalni sansi koja vam se ukazala u zadnjem momentu.Samo da vas  je jos malo drzala dilema, ne biste uspeli. Ovako likujete srecni i zadovoljni.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2