Nece moci da izdrze: Ovim znacima sledi poziv iz proslosti!

Nece moci da izdrze: Ovim znacima sledi poziv iz proslosti!

2022-10-02 0 By Admin

VAGA

Dok mislite o jednoj osobi, i nadate joj se, poziv ce doci sa druge strane. Jedna osoba vas voli, a jedna vas ceka i nada vam se.  Sto je ono sto ce izdrzati vase srce, i sta je ono sto ce mu se desiti, ostaje da se tek vidi u narednim danima.

 

SKORPIJA

Vec ste na ivici snage i na zadnjem atomu nade.Vise necete moci da izdrzite cekajuci da se dese neke odedjene stvari. Vreme je da se dese neke inovacije i da budu na vasu inicijativu.Vise niste u prilici da izdzite da docekate poziv od ljubavi iz proslosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vreme je da se srede vase novonastale okolnosti i da budete  strpljivi. Vas cilj je da budete strpljivi i dalje i da ucinite sve da prihvatite sto se prihvatiti mora. Vreme je za odredjene stvari koje ce se moci menajti i korigovati.

 

JARAC

Vas cilj je da se srede  stvari koje morate  da menjate dok na njih mozete uticati. Od vas se ceka da postanete  dosetljivi i  da cinite da stvari idu u vasu korist. Vreme je da jednoj staroj ljubavi pokazete gde joj je mesto. Nemojte joj davati laznu nadu.

 

VODOLIJA

Vreme je da jedan bik udje u sferu vaseg interesovanja. Od vas se ceka da budete uporni i da jos upornije delujete na emotivnom planu kada je on u pitanju. Vreme je da postanete  verni i odriciti, ali i uporni i nepokolebljivi. Vasa ljubav  ce vas voditi napred.

 

RIBE

Sa bivsom ste odavno raskinuli i vise se i ne secate st cse desili i sta je bilo. Jedan slucajan susret ce uraditi da vam srce pocne da talasa kao pre. Vasa ce ljubav da oda znake da bi se mogla obnoviti. Necete moci da izdrzite, cekate a ne slutite da vam sledi poziv iz proslosti.

 

Stranice: 1 2