Prava istina o sudbini svakog znaka:Od ovoga necete moci da pobegnete!

Prava istina o sudbini svakog znaka:Od ovoga necete moci da pobegnete!

2023-10-21 0 By Admin

Istina je uvek spora i cesto nedostizna, ali na  kraju uvek ispliva na povrsinu…

OVAN

Da ce vas sudbina pogledati narednog perioda, nece.Ipak cete imati dosta teskih situacija, ali na vasu srecu, resice se.Neke bas krupnije stvari ce se dovesti u red, a vas sto se tice, niste sitnicavi.Za sitnice cete lako.

 

BIK

Sto se vas tice, stalno ste bahati i drsku, a to vam ne ide u prilog.Jednostavno gubite kontrolu, i to je ono sto vas dovodi do tako loseg ponasanja. Naredni period vas muce dugovi, i novcani problemi. Imacete pomoc vernog prijatelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa istina koju krijete lako se moze  otkriti, a to ne biste voleli. Zato jednoj osobi se morate stalno dodvoravati, jer vas ucenjuje.Vasa sudbina je da prebrodite  ucenu i da se ne date ucenjivati. Razmislite sta vam ta osoba moze uciniti, kad je spremna na ucene.

 

RAK

Nije vam naklonjena sudbina i vreme je da se pokazete kao neko ko ce biti pomiren.Vreme je da neke stvari prihvatite, a sa nekim situacijama da se i pomirite. Navikli ste i na gore stvari, pa ce ovo za vas biti jedna u nizu.

 

LAV

Krijete sta je prava istina u vasoj vezi, a ponasate se kao da je sve najbolje. Priznajte sta je prava istina, pre ce vasa sudbina biti prihvacena. Ovako pokusavate da izbegnete sta je istina, teseci se zavaravanjem.Lazna nada ce vas samo udaljiti jos dalje.

 

DEVICA

Morate biti jaki i mnogi  drcni i otresiti, inace necete moci drugacije. Partner vas zeli prikazati u novom svetlu, i zajednicke prijatelje okrenuti protiv vas. Vreme je da pokazete sta je red, sta istina i da se sukobite sa onim koji vas ljagaju kud god stignu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2