Dani bolne istine: Jedne ce istina suvise zaboleti, dok ce se neki pomiriti sa neminovnim  cinjenicama…

Dani bolne istine: Jedne ce istina suvise zaboleti, dok ce se neki pomiriti sa neminovnim cinjenicama…

2023-10-22 0 By Admin

Dani koji slede donece bolnu istinu, sa kojom su pojedini vec unapred pomireni kao sa neminovnim  krajem…

OVAN

Dani pred vama donose nova desavanja a vi se i ne nadate bilo cemu. Navikli ste da idete polako za svojim obavezama i da budete uzorni u svemu. Dok  idete za svojim obavezama  koje se  ispunjavaju, vi cete zaliti za sansom koju cete propustiti.

 

BIK

Vasa ocekivanja u danima koji slede  bice vezana za  vas posao koji biste hteli da prosirite. Od vas ce se  neke sanse prosto okrenuti i pocecete da ih pustate drugima. Vreme  je da zgrabite svoje sanse koje ce vam se ponuditi sad ili nikad.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vase reci  koje ceka jedan rak, nikako da poteku sa vasih usana. Od vas se ceka da budete  onaj koji ce pokrenuti lavinu osecanja. Deluje da ih nemate, jer ste partnera zapostavili, i ta ce ga istina mnogo zaboleti. Ponasate se kao da ga niste nikada ni voleli.

 

RAK

Dani pred vama donece vam bolnu istinu i saznanje da ste ziveli u zabludi. Teret svoje emotivne veze i breme  osecanja sa jednim blizancem, vukli ste samo vi. Vi ste bili onaj ko je voleo, ko je vukao i cinio sve da vasa veza opstane i da traje. Kao da ste vec pomireni sa neminovnim krajem.

 

LAV

Da ste samo  od onih koji  zele da budu jaci od svih, vec se vidi. Ali da zelite  da pobedite sebe i bacite osecanja u vetar, to nije dobro. Dani koji slede moraju vam  doneti razum da pogazite svoj ponos i da ostavite  neke sitnice po strani. Sacuvajte vezu!

 

DEVICA

Vase emotivno polje se menja i vise ne znate sta osecate. Ne znate cak ni kako da se ponasate, sta da ucinite i kuda cete dalje. Niste vise sigurni ni u svoja licna osecanja, a kamoli u partnerova.Odavno sumnjate u njega i to da vas voli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2