Ocekujte poziv od osobe iz proslosti:Ako ste rodjeni u ovom znaku znajte da sledi nova sansa  za srecu!

Ocekujte poziv od osobe iz proslosti:Ako ste rodjeni u ovom znaku znajte da sledi nova sansa za srecu!

2023-10-21 0 By Admin

 Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj znak dobiti priliku za radost, za novu ljubav… Jedna stara ljubav se vraca iz proslosti.

 

 SKORPIJA

Ocekujte poziv od vase bivse ljubavi. Imajte na umu da ona zapravo nikada nije ni prestala da vas voli.  Ona je, istina, pokusala da vas zaboravi, i da pokusa sa nekim drugim. Ali, ljubav koju oseca prema vama je jaca od svega.  Imajte na umu da je sve moguce kada ste vi u pitanju, i to je ono sto moramo da naglasimo.

Samo je pitanje dana kada ce doci do toga da saznate da vas ta osoba voli i dalje. I kada ce vas prva nazvati, i kada ce vam reci ono sto misli, ono sto  oseca…  Naravno, konacna odluka je samo na vama, ali ono sto moramo da naglasimo jeste da je izvesno da nema nimalo sumnje da je odlucila da radi na tome da vas vrati u svoj zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam zapravo za srecu treba. Ono sto moramo da naglasimo jeste da ne pocinjete ono sto niste u stanju da ispunite. I bolje je da kazete ako vam vise nije stalo, i ako su se vase emocije ugasile u medjuvremenu.  Isto tako, ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da  se ne vracate na stare staze tek tako.

Jer, ako niste spremni da se menjate, onda morate da imate na umu da to morate i reci. Ljubav je kompromis i to je ono sto je najveca moguca istina. Naravno da odluka koja vas ceka nece biti laka. Ali, ljubav, ako je prava, iskrena, velika, onda ona pobedi svaku prepreku…  To morate da imate na umu, a  svakako da je samo pitanje dana kada ce uslediti poziv koji moze da promeni sve.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2