Izaberi jednu knjigu:Saznaces kako ce te karma nagraditi do kraja godine!

Izaberi jednu knjigu:Saznaces kako ce te karma nagraditi do kraja godine!

2023-10-21 0 By Admin

Pred tobom je jos jedan test licnosti. Ovog puta, samo treba da izaberes jednu knjigu. Saznaces sta te lepo ceka do kraja godine!

 

Ako si izabao knjigu broj jedan:

 

DETELINA:

 

Nema nimalo sumnje da je ova knjiga dobar izbor. Ona pre svega naglasava i najavljuje da dolazi do promena na polju emocija. Istina je da si dugo cekao na to ali moramo da kazemo da ova detelina oznacava da ce te sreca pratiti na svakom koraku. Bas onako kako si i zasluzio. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste dobili ono sto ste dugo zeleli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sreca ce svakako da pokuca na vrata vaseg zivota u vidu jedne osobe koja ce vas voleti najvise na svetu. I to je osnova svega. Da konacno pronadjete nekoga ko ce biti u stanju da vas voli i da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije.

 

Ako si izabao knjigu broj dva:

KONJ:

Ako si izabrao ovu knjigu,  to je znak da nema nimalo sumnje da ces  do kraja godine moci da kazes da si se ostvario na polju karijere. U to nema nimalo sumnje. Predugo si cekao na to,i mnogo si se trudio ali je  izvesno da ces konacno i dobiti nagradu za svoj rad i  trud.

Ova knjiga moze da bude znak da ces u bliskoj buducnosti i dobiti ponudu za posao kakvu si zeleo tokom celog zivota.   Sledi ti period tokom kojeg ces dobiti sve ono o cemu si mastao i kada ti vrlo verovatno sledi i veliki  finansijski dobitak. Osoba si koja  je uvek davala sve od sebe, vreme je da budes nagradjen na adekvatan nacin za sve sto si uradio.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2