Boginja ljubavi vlada do 15.og novembra:Nekome  konacna sreca a nekom ljubavna drama…

Boginja ljubavi vlada do 15.og novembra:Nekome konacna sreca a nekom ljubavna drama…

2022-10-27 0 By Admin

Boginja  ljubavi ce da deluje razlicito i komplikovano, pa ce biti i srece i tuge…

OVAN

Boginja  ljubavi, Venera deluje do polovine novembra. Mnoge ce da iznenadi a medju njima i vas. Od vas  se ocekuje da pratite svoje srce i sledite osecanja. Tako cete sebi ispuniti zelju, i pokazati  da ste spremni da se borite za ljubav.A borba nece biti ni kratka, ni laka.

 

BIK

Vasa sreca da ce vas pogledati bar sa neke strane. Bar ce vasa osecanja da budu mirna i necete ih morati pokazati. Bar cete postati svesni da vasa ljubav  ne moze biti ni ostvarena, niti uzvracena. Zato se trudite da podignete glavu gore i budete jaci no sto mislite.

 

BLIZANCI

Veliki obrt situacije bar sto se tice vaseg  trenutnog emotivnog stanja. Bili ste u zatisju,ali se desilo da se konacno budite. Vasa situacija se menja na bolje, pa cete moci da nekome pokazete da osecate nesto lepo. Ako ne progovorite, morate se pomiriti da  ce biti kasno poslije.

 

RAK

Boginja ljubavi vas nikada nije gledala, ali ste vi gledali nekoga.Gledali ste u njega kao na boginju ljubavi koja ce uciniti da vas zavoli. Konacno je vasa sreca i vasa ljubav  na odredjenom nivou, ali cete morati da prihvatite neke bitnije cinjenice.Vasa borba za ljubav tek pocinje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vasa ljubav ce morati da ceka i neke lepse dane, mada cete biti i raspolozeni.Sa tugom cete se secati da ste ovog meseca slavili sa nekim svoju ljubav.I jos nesto, jedan znacajan dan. Moracete da se pomirite da je sve samo proslost i da cete se morati okrenuti napred.

 

DEVICA

Boginja ljubavi vas nece mnogo  radovati ali ce vas ipak malo raspoloziti.Vreme je da budete malo bolje raspolozeni i da pokazete da cete se  bolje osecati. Vase rasplozenje vas tera napred i pokazite da cete  se lepo osecati kraj jedne vage.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2