Ljubav i novembar:Neko ce u ovom mesecu biti veren,neko naci srodnu dusu!

Ljubav i novembar:Neko ce u ovom mesecu biti veren,neko naci srodnu dusu!

2023-11-01 0 By Admin

Dragi nasi, poceo je i novembar, i sve smo blize kraju godine. Moramo reci da mnogima od nas ova godina nije bila laka, ali moze da se zavrsi veoma lepo…

 

OVAN

Jako je vazno da kazemo da ce novembar vama da donese ostvarenje zelje. Vi ste onaj znak koji je prosao mnogo toga ali sada je konacno pred vama period kada cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Vi ste znak koji nikada ne odustaje i svaka vam cast na tome.

 

BIK

Vrlo je bitno da imate na umu da je zivot samo jedan i da treba u njemu da uzivate na pravi nacin. Ako postoji neko o  kome mastate imajte na umu da ta osoba treba da to i sazna. Samo nemojte kriti svoje emocije i dozvolite sebi da se prepustite i uzmete od zivota ono sto vam se nudi.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da ce ovo biti period kada ce sve biti moguce. Dakle sreca itekako moze da vas pogleda. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite ni u kom slucaju. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo kada je u pitanju mesec novembar jeste da je vrlo vazno da se posvetite sebi. Neko vas voli iznad svega i ono sto moramo da kazemo jeste da toj osobi treba da date priliku.  Ovo svakako moze da bude period kada ce vam krenuti na bolje na svim poljima.

 

LAV

Ovo ce biti mesec kada ce sve biti moguce.Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Postoji jedan rak koji je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. I ako mu date priliku cinjenica je da bi mogao i umeo da vas voli kao niko nikada ranije.

 

DEVICA

U toku ovog meseca cete morati da donesete neke odluke. Jasno je da je jednom raku stalo do vas ali samo od vas zavisi hocete li mu dati priliku. Postoji mogucnost da cete  u novembru dobiti dokaz necije ljubavi i da ce to biti mesec kada su se slozile kockice  vaseg ljubavnog zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti mesec kada cete doneti neke  odluke. Ako se jos uvek nije sredilo pitanje vaseg ljubavnog zivota  znajte da mesec novembar moze da donese ostvarenje velikih zelja. Mislite  o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2