U narednim danima:Biku sledi susret sa osobom iz proslosti, Raku se konacno ostvaruje zelja…

U narednim danima:Biku sledi susret sa osobom iz proslosti, Raku se konacno ostvaruje zelja…

2023-11-03 0 By Admin

Susret  koji vas  ceka  neke ce obradovati, dok ce silno rastuziti druge…

OVAN

Vec ste u prilici da ste medju onima koji vas  zele da budete ispod njih, i u svakom slucaju nizi.  Vase misli vas vuku  ka jednoj odredjenoj  osobi, ali nikako da doprete do nje.Snadjite se  i pokazite da morate da dignete glas i ne date na sebe vise ni rec. Pridjite onoj koju volite.

 

BIK

Susret sa osobom  iz proslosti   sada ce vas da izbaci iz koloseka. Do sada ste nekako  znali  sta cete i kako cete, ali sada ste se pomeli.Sve vam se u glavi  pomesalo  i niste saigurni ni u sta.Da li cete moci  da ostanete u mestu, ili cete pokazati da cete  biti pometeni i ustreptalog srca?

 

BLIZANCI

Vreme je da se radujete u narednim danima i da vas prate srecne okolnosti.  Pred vama ce se ukazati sanse koje ce biti u vasu korist. Od vas se ceka da pokazete  da ste voljni  da iskorisatite sve sto se moze i sto vam se ukaze. Budite srecni sto cete imati sansu za ono sto zelite.

 

RAK

Susret koji ce se desiti narednih dana, vratice vas u bolnu proslost.Na vasu srecu, ukazace vam se i nesto prelepo, a necete drugo ni zeleti. Susretom sa onom koju ste voleli i koju jos uvek volite, dace vam radost zivota. I njime ce biti ispunjena vasa velika zelja.Pomirenje koje ce uslediti.

 

LAV

Naredne dane se zelite  miriti, ali cete se radovati da to ne ucinite.Verujte da od toga nema nista, i nemojte  ni pokusavati. Sve sto ste probali, bilo je neuspesno, i vreme je da odustanete. Okrenite se napred jer vas neko  gleda sa zanimanjem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Od vas se ceka da budete  uzorni i da se okrenete svojoj jedinoj ljubavi.Ne zelite da vas bilo ko  remeti, niti da vam namece svoje planove. Jedan susret vas ceka,  a necete mu se nadati, niti cete ocekivati da se desi. Bice to veliko iznenadjenje za vas, ali i nova briga koja ce vas razdrmati.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2