Period do kraja meseca ovim znacima donosi lude promene:Nazalost,jednog ne ceka nista dobro!

Period do kraja meseca ovim znacima donosi lude promene:Nazalost,jednog ne ceka nista dobro!

2022-11-05 0 By Admin

 RIBE

Vi ste  znak koji ce period do kraja meseca pamtiti samo po lepom. To je zato sto ce  doci do ostvarenja vase najvece zelje.Ako se do sada niste ostvarili na polju karijere, imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce to da se desi. Dakle sledi vam ponuda za posao koja se zaista jako tesko dobija, i do koje se retko dolazi. A ako je vasa najveca zelja ipak da pronadjete nekoga ko ce vas voleti najvise na svetu, znajte da je ta zelja na korak od ostvarenja. Samo je vrlo vazno da  ne odustajete od onog sto zelite i da slusate svoje srce. Moguce je da ce osoba koja  ce uci u vas zivot biti znatno starija ili mladja od vas. Ali, to ni u kom slucaju ne sme da vam bude prepreka… Godine i kilometri su samo broj, i sve je manje bitno kada se dvoje ljudi iskreno voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  LAV

Vrlo je vazno da kazemo da ce period do kraja meseca vama biti jako zanimljiv. To je izvesno. Moci cete da kazete da ste dobili ono sto zelite i vrlo je  bitno da imate na umu da je ovo  period kada cete dobiti sansu da dodjete do svog cilja.

Ako do sada niste upoznali nekoga ko  vas cini srecnim u emotivnom smislu onda imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce i do toga doci.

Moramo da  kazemo za kraj da ce pripadnici vaseg znaka  koji su sada u vezi morati da donesu veliku odluku. Jer,vasa voljena osoba  vec planira da vas zaprosi, zeli vas zajednicki zivot i sve ide uz to. Ako je to ono sto zelite, vi cete biti najsrecniji na svetu. Ali, sa druge strane, ako nije, i ako niste spremni za to, onda je vreme da to i kazete. Da ne dajete nikome lazne  nade. Ako vam vise nije lepo, i ako ste prestali da volite, krenite dalje. Recite to, i dajte i sebi i drugoj osobi priliku da upoznate nekog ko ce vas iskreno voleti. Moguce je da cete se razocarati, jer prosidba nije ono sto zelite…

 

 

Stranice: 1 2