Neke ljubavi imaju prekide,ali nemaju kraj:Evo ko se vraca bivsem!

Neke ljubavi imaju prekide,ali nemaju kraj:Evo ko se vraca bivsem!

2022-11-07 0 By Admin

 Postoje te neke ljubavi koje prekinemo,ali cije niti ostaju spojene. I ti neki ljudi kojima se uvek vratimo, pre ili kasnije…

 

  OVAN

Moramo da kazemo da ste vi sada digli ruke od ljubavi na neki nacin. Da ste jako razocarani i da je vase srce slomljeno. Nekoga ste voleli najvise na svetu a ta osoba je jednostavno igrala dvolicno… Dali ste  joj sve sto imate i ucinili sve za nju a jednostavno nikada nije umela da vam uzvrati istom merom. Ucinili ste za nju ono sto ste mislili da nikada necete ni zbog koga, a sada vam deluje da je ona sve to lose iskoristila i samo se poigrala sa vama. Niste u pravu i zapravo je samo pitanje dana kada cete to i shvatiti. Jer, osoba o kojoj mastate, ona koja vam je mozda cak i slomila srce, pati isto kao vi, a mozda cak i vise. Jer, ona je konacno shvatila da vi vredite i sada je spremna da ucini i moguce samo da vas vrati u svoj zivot. To  je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Samo od vas zavisi da li ste spremni da tu osobu vratite u svoj zivot, samo od vas zavisi jeste li spremni da joj oprostite, ali ono sto moramo da naglasimo jeste da je samo pitanje dana kada ce vam se javiti. I kada ce vam na delu dokazati snagu svoje ljubavi. Ono sto je vazno da imate na umu jeste da ponos ne sme da vam bude na prvom mestu. Bas kao ni ego. Dozvolite svom srcu da vas vodi jer nema nimalo sumnje da ce ono umeti da vas odvede na put srece. Vase srce najbolje zna sta je ono sto je najbolje za vas. I znajte da se nekada isplati oprostiti i preci i preko ega i preko ponosa, ako znamo da cemo zbog toga dobiti srecu koju smo zeleli! Srecu koju smo cekali, i osobu koja ce ovog puta dati sve od sebe da vas usreci, jer je konacno shvatila da joj je kraj vas zapravo mesto.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2