Ako cekas poruku od osobe do koje ti je stalo:Evo da li ce ti se javiti!

Ako cekas poruku od osobe do koje ti je stalo:Evo da li ce ti se javiti!

2023-11-11 0 By Admin

Dragi nasi,pred vama je pomalo neobican horoskop. Danas vam otkrivamo da li ce doci do toga da vam se javi osoba do koje vam je stalo..

 

 OVAN

Ako cekas poruku  od nekoga do koga ti je stalo onda imaj na umu da prvo ti moras da je posaljes. Stvar je u tome da osoba o kojoj mastas jednostavno nije neko ko ce uciniti prvi korak. Moguce je da joj je stalo ali ceka na tebe…

BIK

Izvesno je da ce doci do komunikacije sa osobom o kojoj mislis. To je ono sto moramo da kazemo ali sve ostalo zaista zavisi samo od tebe. Jer, u pitanju je osoba koja dobro zna sta  hoce i koja nikada ne dize ruke od svog cilja.

 

 BLIZANCI

Ti ces u narednih par dana dobiti poruku ili poziv jer je izvesno da si ti svoje srce dao nekome ko prema tebi oseca isto. Ono sto moramo da kazemo jeste da ti je sudjena ljubav i da si srce dao pravoj osobi ovoga puta.

 

RAK

Bitno je da znas da osoba za koju se boris nije ona prava. Da je vreme da krenes dalje jer si svoju ljubav dao onome ko ne zna da ceni ono sto sa tobom ima. Tek onda kada odlucis da svoja ledja nekome okrenes,tek tada ce neko pravi za tebe doci.

 

 LAV

Moramo da kazemo da ti slede dani kada ce doci do promena. Ti si osoba koja nikada ne odustaje od onog sto naumi i to je izvesno. Ako cekas poruku od osobe koju volis imaj na umu da ces pre toga morati mnogo da se  potrudis.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Vazno je da kazemo da si ti neko kome si sudjene velike i bitne stvari. U danima koji su pred nama ces moci da kazes da si konacno dobio ono sto zelis.  Zapravo su velike sanse da ces moci da kazes da si dobio sve o cemu si do sada samo mastao.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2