Astro ljubav:Tvoja proslost,sadasnjost i buducnost sa osobom koju volis!

Astro ljubav:Tvoja proslost,sadasnjost i buducnost sa osobom koju volis!

2022-11-12 0 By Admin

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred tobom dani kada ces shvatiti da je sudbina na tvojoj strani. Da postoje te neke osobe koje nikada ne mozemo da zaboravimo ma koliko da pokusavali. Samo je pitanje dana kada ce doci do toga da se desi jedno carobno pomirene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ti si znak koji uporno pokusava da zaboravi svoju proslost jer je tamo osoba koja ti je slomila srce. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da ta osoba nece otici iz tvog zivota. Mnogo toga je bilo kada ste vas dvoje u pitanju ali vasa prica ce imati svoj nastavak.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ce osoba koja je tvoja proslost postati tvoja sadasnjost i buducnost. Mozda ces morati jako dugo da cekas na to ali nema sumnje da ce do toga doci. Jer, ljubavi koje su prave uvek pre ili kasnije nadju srodne duse.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da  imas na umu da ne treba da bezis od emocija. Ako postoji neko o kome mastas onda imaj na umu da ta osoba oseca isto prema tebi. Nije vazno da li ste vas dvoje imali zajednicku proslost jer je sudjeno da vam sadasnjost i buducnost budu zajednicke.

 

 VODOLIJA

Proslost ne treba da bude sadasnjost, bas kao ni buducnost. To je ono sto moras da znas.  Daj sebi priliku da upoznas nekoga ko ce umeti da te voli na pravi nacin, jer osoba o kojoj sada mastas jednostavno nije ona prava.

 

 RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da ces u danima koji su pred nama dobiti ono sto zelis. Dakle, ti ces moci da se uveris u to da su tvoje emocije obostrane. Nemas razloga da patis,samo sacekaj da se neke kockice sloze…Ljubav postoji i obostrana je.

Stranice: 1 2