Karma dolazi na naplatu:Ove zodijake ce stici kazna sto su vam slomili srce!

Karma dolazi na naplatu:Ove zodijake ce stici kazna sto su vam slomili srce!

2022-11-12 0 By Admin

 Danas je pred vama jedan neobican ali svakako istinit horoskop…

 

OVAN

Karma nikoga ne zaboravlja i ne zaobilazi. Ako ste nekome slomili srce,ako je doslo do toga da se sa nekim poigrate…Onda znajte da cete zazaliti zbog toga. To ono sto nazalost moramo da kazemo jer svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto je zasluzio…

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi znak kojem je jasno gde je pogresio.Ne postoji nacin da vratite vreme ali je jasno da vas stize karma i da dolaze dani kada cete silno da patite. Ono sto ste nekome drugom uradili se vraca vama. To je pravilo zivota.

 

BLIZANCI

Nema razloga da se brinete, jer vama bliska buducnost donosi samo lepe stvari. Vi ste onaj znak koji je patio jako i dugo zbog ljubavi ali karma vama donosi konacno osobu koja ce vam na delu dokazati da je zaista sve vredelo.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da ne treba da se plasite karme. Vi ste bili i ostali znak koji je uvek bio tu za one koje voli. U danima koji su pred nama cete biti nagradjeni za tu silnu dobrotu koju nosite u svom srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Karma vas nece  zaobici ali ono sto moramo da kazemo jeste da to vi vec znate. I vi se zapravo vec kajete sto niste cuvali ono sto ste imali. Bili ste voljeni i voleli ste ali vam je bilo malo.Bice vam jako tesko kada saznate da vasa voljena osoba vise nije slobodna.

 

DEVICA

U bliskoj buducnosti ce doci do toga da se resi  vase emotivno pitanje. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da dolaze dani kada ce karma da kazni onu osobu koja vam je slomila srce.Sve ce joj se desiti sto je ona  uradila vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2