Srce im je slomljeno,i vise ne veruju u srecu:Ovi znaci ce konacno sresti pravu osobu!

Srce im je slomljeno,i vise ne veruju u srecu:Ovi znaci ce konacno sresti pravu osobu!

2022-11-12 0 By Admin

Nemojte nikada odustajati od prave ljubavi. Nemojte nikada dizati ruke od emocija,samo od osoba koje vas ne znaju voleti…

 

  LAV

Vi ste znak koji ce u danima pred nama sresti svoju pravu osobu. No, vi ste vec znak koji zna ko je osoba koja je za vas prava. Vase srce vec neko vreme zna o kome je rec i nema sumnje da je ona jedina koja moze da vas usreci. Cinjenica je da je mnogo toga bilo medju vama ali je isto tako jasno da vam je oboma jako stalo. To je cinjenica, i zato, kada vam se ponovo sretnu pogledi i kada sudbina ukrsti svoje puteve, vi cete znati sta treba da uradite. To je ono sto je jasno. Jer, vi cete biti osoba koja ce da ucini prvi korak i koja ce poceti da se bori.

Vreme je da se pomirite sa tim da nikada srecni necete biti ako ta osoba ne bude pored vas i krenite vec jednom ka njoj. Ta ljubav koju vi imate ne samo da je vredna borbe i cekanja, vec je to ono jedno i jedino sto vi od zivota zelite. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da vi dobro znate da svoju pravu osobu u svoj  zivot mozete da vratite samo tako sto cete se promeniti iz korena. Ni u kom slucaju nemojte da odustajete od onog sto hocete  od onog sto vam srce nalaze da je najbolje za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste u vezi onda vec imate svoju pravu osobu kraj sebe i samo je pitanje dana kada ce doci do toga da se uverite u to da ste ludo voljeni. Znajte da cak ni prosidba nije nemoguca i da mozete cak i nju ocekivati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2