Bitno je da ova tri znaka poslusaju svoje srce ako zele da pronadju srecu!

Bitno je da ova tri znaka poslusaju svoje srce ako zele da pronadju srecu!

2022-11-13 0 By Admin

 

 LAV

Kad cete vec jednom priznati sebi da ste krivi sto kraj vas nije osoba koju volite? Kada ce doci dan kada cete konacno priznati sebi da niste srecni i da je kajanje ono sto vas prati na svakom koraku? Dragi lavovi, vi morate vec jednom da pocnete da slusate svoje srce. Istina je da toj osobi ne pada na pamet da vam se vraca sve dok se ne uveri u vasu promenu. Jer, vi dobro znate da se ponasate nezrelo a da je osoba do koje vam je stalo jako  zrela i da tacno zna sta je ono sto zeli.

Moramo da kazemo da cete u danima koji su pred nama konacno doci u situaciju da donesete konacnu odluku. Ali, imajte na umu da je moguce da budete srecni samo ako iskreno i od srca odlucite da pustite da vas vodi srce. Vi ste znak koji mora da se menja iz korena. No, ono sto je najvaznije od svega jeste sama cinjenica da ste voljeni i da imate nekoga ko ce umeti da vam podari najvecu srecu pod uslovom da vi prvo njega usrecite…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  VAGA

Vi samo treba da ucinite ono sto vam nalaze vase srce. Dakle drage vage imajte na umu da vam dolaze pravi dani za srecu. To je ono sto morate da znate. Nemojte biti ni ponosni niti se inatiti…Ucinite prvi korak i priznajte osobi o kojoj mastate sve sto zelite i osecate. Ona zapravo jedva ceka da sazna sve to, i da se medju vama desi nesto konkretno.

Cuda su moguca i ona ce svakako da uslede u vasem zivotu ali morate vi pokazati da ste spremni da se borite. Sreca prati hrabre.

Stranice: 1 2