Dolaze dani odluka, promena,osmeha ali i suza:Zvezde imaju cudne planove!

Dolaze dani odluka, promena,osmeha ali i suza:Zvezde imaju cudne planove!

2023-11-15 0 By Admin

 Sledi jako zanimljiv period i moramo reci da ovi znaci mogu da ocekuju neocekivano!

 

 STRELAC

Dolaze dani kada cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite od zivota. Sta je zapravo ono sto vam je na prvom mestu, jer je vazno da donesete odluku da li cete slusati glas srca ili razuma.  Vi cete u danima koji su pred nama doci u situaciju da se uverite da osoba o kojoj i dalje mislite oseca isto. Ona je mozda sada samo deo vase prolosti ali ono sto je cinjenica jeste da ipak nije prestala da vas voli. Bas kao ni sto vi nju niste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada dolaze dani kada ce doci do promena jer zvezde imaju svoje planove koje sada ne mozete ni da zamislite. Desice vam se susret sa njom, a kada vam se ponovo sretnu pogledi izvesno je da cete oboje jako  brzo osetiti staru emociju. Leptirice u stomaku i bice vam jasno da je ono sto vas dvoje imate jace od svega i da je vreme da vec jednom prestanete da marite za tudja misljenja i da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

Ako ste sada  u vezi znajte da je jasno da ce doci do toga da se uverite u to  da ste iskreno voljeni i da je voljena osoba spremna na sve ne bi li vam na delu dokazala svoje emocije. Nije nemoguce ni da ce doci do prosidbe. No,mozda je to ono sto vi u ovom trenutku bas i ne zelite. Svakako da vam nece biti lako jer je to odluka koja moze iz korena da promeni ceo vas zivot…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2