Sudbina i njena iznenadjenja:Ovi zodijaci su miljenici zvezda,ali slede desavanja posle kojih nista nece biti isto..

Sudbina i njena iznenadjenja:Ovi zodijaci su miljenici zvezda,ali slede desavanja posle kojih nista nece biti isto..

2022-11-15 0 By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. To moramo da kazemo. Volite nekoga i vama je zapravo najvaznije da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Dolaze vam dani kada cete na najlepsi nacin da shvatite da posle svake kise dodje sunce. Vasa sudbina je da dugo cekate na susret srodnih dusa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sjajno cete biti raspolozeni cak i onda kada se bude cinilo da je sve izgubilo svoj smisao. Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi borac i da je vasa sudbina da idete kroz  zivot snazni cak i kada se u vama sve lomi. Ljubav je ono sto vam je bilo i ostalo na prvom mestu. Samo cuvajte svoje srce.

 

STRELAC

Vi ste  znak koji je borac i koji je istrajan u svojim zeljama. Iako vrlo cesto naidjete na probleme vazite za osobu koja ne odustaje od onog sto naumi.  Ono sto moramo da kazemo kada ste vi u pitanju jeste da je vasa sudbina da nadjete nacina da dodjete do svog cilja ali uvek posteno i iskreno.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je jasno da je vasa sudbina da volite. Niko ne ume i ne zna da voli vise nego vi i moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko je spreman da vas voli iznad svega.. No,problem je sto je sudjeno i da jako dugo cekate da takva osoba udje u vas zivot.

 

VODOLIJA

Vi ste borac, vi ste osoba koja je jaka i istrajna i svaka vam cast na tome. Ono sto moramo da kazemo jeste da vas zivot nije lak ali da vi zapravo nikada ne dizete ruke od ljubavi…  Vi ste ona osoba cija je sudbina da uvek ide ka svom cilju cak i onda kada sve ide ka provaliji.

 

RIBE

Bitno je da kazemo da ste vi dusa od coveka. Da ste znak cije je srce veliko i koje ume i zna da voli kao niko na svetu.Vasa sudbina je vasa zelja da usrecite bas uvek one koje volite cak i kada nista ne ide onako kako bi ste zeleli.

Stranice: 1 2