Faraonski horoskop do kraja godine:Ove znakove ce sreca pogledati!

Faraonski horoskop do kraja godine:Ove znakove ce sreca pogledati!

2023-11-16 0 By Admin

Horoskop starih Faraona, za razliku od drugih, ne govori mnogo, ali govori direktno.Bilo vam drago ili ne, mnoge ce zaboleti prognoza, ali ce neke i sreca  pogledati…

OVAN

Horoskop starih Faraona vas upozorava na odredjeni korak.Vreme je za odlucan korak ka jednoj osobi, sa kojom se nadate da vas ceka  sreca. Mozete je ostvariti, a da se ne trudite  mnogo. Vazno je samo da prepoznate svoju sansu i trenutak koji vas vodi sreci, da okrenete sebi u korist.Imate odresene ruke do kraj ovog meseca.

 

BIK

Horoskop Faraonski vas tera  da morate da se dizete iz blata i upozorava na sledece; Ako odmah ne okrenete list i ne menjate svoje navike, nece vam biti bolje. Stajacete u mestu, a ako  preokrenete list, krenuce vam na bolje. Decembar ce biti mesec promena svidele vam se ili ne!Pazite da budu promene na bolje.

 

BLIZANCI

Horoskop Faraona vam daje sansu da razmislite i da partnera podrzite u svemu. Mnogo se zrtvovao za vas, i svega lepseg se odrekao. Naravno  da se nadao vasoj podrsci i ljubavi koja je sa vase strane kasnila. Ovog meseca je krajnje vreme da mu pokazete ljubav i budete bezrezervna podska u svemu.

 

RAK

Faraonski horoskop vam govori da morate da lupite sakom od sto. To niste nikada, ali nikada i niste bili srecni, ni imali svoje JA! Vreme je da kazete sta zelite od ovo malo preostalog zivota. Nikad nije kasno za pomene, a vi ih morate uciniti, ili cete propasti totalno.Vreme je za promene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Horoskop pred vama vam ukazuje na bolnu istinu,  a ona ce vas zaista zaboleti. Jos niste spremni da je cujete, a kamoli da je prihavtite.Svidela vam se ili ne, bolela vas ili ne bolela, morate je uzeti za ozbiljno.Nemojte vise ziveti u proslosti koja je bolna, krenite dalje.Cinite da vam bude lakse.

 

DEVICA

Horoskop faraonski vas  vodi napred i ukazuje na ove  nove dane.Pred vama su nova desavanja  koja ce vas radovati. Bice vam to nesto sto ce vas povesti  na bolji put, put radosti.Niste od onih koji veruju u srecu a posebno ne onu iznenadnu.Ali ce ona doci  nenadano i bice stvarna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2