Za pravu ljubav nikada nije kasno:Ovi znaci su bivsi,ali ce uskoro postati sadasnji!

Za pravu ljubav nikada nije kasno:Ovi znaci su bivsi,ali ce uskoro postati sadasnji!

2022-11-17 0 By Admin

 

JARAC I STRELAC

Kada se ova dva znaka zavole, to uvek bude jedna teska i komplikovana prica. Kako i ne bi bila,kada se ne zna ko od vas dvoje ima tezi karakter. Oboje ste navikli  na to da budete lideri i da se pitate  za sve i zato vi ne mozete zajedno. Oboje zelite da imate kontrolu i zato ste jako cesto u raspravama. Ali, vama sudbina sprema jedno veliko iznenadjenje. Uskoro ce vam se sresti putevi i necete ni sami znati sta vas je zapravo snaslo. Jedino sto cete znati jeste da ljubav postoji i da je jaca od svega.  Za pravu ljubav moramo biti spremni na mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama ce sudbina dati jos jednu sansu ali samo od vas zavisi hocete li umeti da je iskoristite i da uzivate u zivotu na pravi nacin. Jer, sudbina vam pruza priliku da spasite svoju ljubav. Ona postoji, ali morate oboje da zaboravite na ego i da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

Nemojte da dozvolite sebi da u zelji da na neki nacin povredite osobu koju volite, udjete u vezu sa trecom osobom, tek da ne bi ste bili sami… Ili, da bi ste izazvali reakciju onoga koga volite. To bi mogla da vam bude zivotna greska. Nemojte nikome davati laznu nadu niti sebe dovoditi u situaciju da  budete kraj nekoga koga ne volite.

Ljubav koju osecate prema osobi koja je vlasnik vaseg srca treba da vam bude vodic za srecu. Uradite onako kako nalaze srce,jer srce nikada ne gresi.

Stranice: 1 2