Ljubavni horoskop za naredne dane: Ljubavna bura ce nastupiti u necijem zivotu…

Ljubavni horoskop za naredne dane: Ljubavna bura ce nastupiti u necijem zivotu…

2023-11-16 0 By Admin

Nastupice  ljubavna bura   u zivotu jednog   zodijaka…

 

OVAN:

Mada vazite za vrlo ozbiljnu osobu, vi imate nezno srce.  Ali vase srce upoznaju samo oni koje volite i kojima dozvolite da zavire u njega. To ce ovih dana otkriti i jedan blizanac i bice jako iznenadjen.  Vasa srca ce zaigrati u igri ljubavi koja ce vas pozvati na ples ljubavni.

 

BIK:

Vasa emotivna veza ce trepeti velike oscilacije , ali to ce biti jos par dana. Vasa situacija se polako stisava i smiruje.  Partner  ce se morati  jos par dana da ublazava vase nemire.  A za par dana ocekujte jedan otvoren razgovor.

 

BLIZANCI:

Idete u dobrom smeru i prema povoljnim prilikama za vasu emotivnu vezu. Sve sto radite je za dobrobit  vase veze. Zelite da vas partner shvati da cinite sve sto moze, da odrzite ravnotezu. I uzivacete u skladu koji cete uspostaviti.

 

RAK:

Narednih dana cete morati snositi posledice nekih svojih ranijih gresaka.  Vase greske su te sto ste previse tolerisali svome partneru. Sada je partner uhvatio maha i koristi vase meko srce.  Stacete mu na put i upozoriti ga da ste shvatili sta radi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV:

Vama slede vrlo burni dani, pa ce i desavanja biti burna.  Bice ovo jedan kraci period  kada cete imati i turbulentne sate. Zato se spremite za velike obrte situacija. Vreme ce biti da zakljucite neke stvari i na njih stavite tacku.

 

DEVICA:

Uzrok vasih nemira je jedna lepa skorpija. Nikako da vam se nadje u blizini a strah vas je da reagujete. Vasa ljubav prema njoj je takva da vam daje snagu u novo sutra. Bice najbolje da je i sami uverite u to, ali licno!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2