Tarot karte i upozorenja za svaki znak do kraja godine!

Tarot karte i upozorenja za svaki znak do kraja godine!

2023-11-20 0 By Admin

Iako je do kraja godine ostalo jako malo, ipak je ovo period  kada neki znaci moraju da paze sta rade!

 

OVAN

Tarot karte nose savet da vam  sada ponos i inat ne trebaju biti na prvom mestu. Ako se tako budete poneli moze se desi da napravite najvecu gresku ikada. Nema nimalo sumnje da ste voljeni i da postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada cete konacno doci do svog cilja. Dakle tarot karte za vas imaju jako lepe vesti. Sledi vam period kada cete biti blizu cilja i kada cete moci da kazete da ste  dobili ono sto zelite.

 

BLIZANCI

Moramo da naglasimo da ce ovo biti dani za emocije i dani kada ce sreca biti na vasoj strani. To je ono sto moramo reci. Neko ste ko nikada nije odustao od onog sto zeli i cini se da cete do kraja godine konacno dobiti srecu koju zasluzujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je iskren prema vama i da je spreman da se bori za vas. Tarot karte otkrivaju da bi ste svakako toj osobi trebali da date priliku jer nema nimalo sumnje da vas ona iskreno voli.

 

LAV

Moramo da kazemo da nema sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Sreca ce konacno uci u vas zivot sa namerom da u njemu i ostane. Mislite o tome. Ova godina moze da bude prilika da se neke vase zelje konacno ostvare.

 

DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da cete do kraja godine doziveti mnogo toga. Da vam slede dani kada cete konacno dobiti ono sto zelite.Sledi vam prilika da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2