U danima koji su pred nama: Ovan raspolozen, Rak tuzan, Lav zeli da vrati vreme…

U danima koji su pred nama: Ovan raspolozen, Rak tuzan, Lav zeli da vrati vreme…

2023-11-19 0 By Admin

Dragi nasi, pred vama je horoskop za dane koji su pred nama…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da cete vi u danima koji su pred nama saznati mnogo toga. Da ce ovo pre svega biti period kada ce sreca doci  i  pokucati na vrata vaseg zivota. Vi ste znak koji ima divnu dusu i koji bas nikada nije odustao od onog sto zamisli. Bicete lepo raspolozeni u danima koji slede.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovo biti period kada cete morati da donesete neke odluke zeleli vi to ili ne. Naravno da vam pri tome nece biti lako ali sve je to zivot i to je ono sto morate da imate na umu. Sve sto pozelitevi bi ste mogli i dobiti  u periodu koji sledi i zato je bitno da pazite sta zelite.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da ne gledate u proslost. Morate da imate na umu da se tamo nista nije promenilo. Osoba do koje vam je stalo je iskrena prema vama,  ali vi ste  jednim delom svog srca i dalje vezan za nekoga iz proslosti. Kao da cekate da se ta osoba promeni…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Vama nece biti lako  u danima koji su pred nama. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Cinjenica je da ste dali svoje srce nekome ko nikada nece biti spreman da vas voli na pravi nacin. Ako nastavite da se borite za pogresnu osobu onda nikada necete ni biti srecni.

 

 LAV

Moramo da kazemo da je jasno da postoji nesto zbog cega se kajete. Nekoga ste povredili i izgubili  i nema nimalo sumnje da je u pitanju osoba koja vas je volela najvise na svetu. U danima koji slede je sve moguce kada ste vi u pitanju,ali tu osobu  ipak ne mozete vratiti.

 

DEVICA

Ono  sto je vazno da kazemo kada su u pitanju naredni dani jeste da vas neko voli. Da je nekome stalo do vas i da ste voljeni. Vrlo je vazno da kazemo da ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Naredni pedriod ce vama biti lep.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2