Horoskop za subotu, nedelju i ponedeljak:Ova tri dana ce sokirati ove  zodijake!

Horoskop za subotu, nedelju i ponedeljak:Ova tri dana ce sokirati ove zodijake!

2022-11-25 0 By Admin

Slede tri burna dana koja ce tri znaka zodijaka sokirati svojim desavanjima i onim sto oni donose…

OVAN

Niste od onih koji ce doziveti nesto posebno u ova tri dana.Na vasu veliku srecu, necete doziveti ni nesto lose, pa vasa ce sreca ostati u normali. Jako staticna ali stabilna, i zato ne brinite bespotrebno.

 

BIK

Na vas se neko zeli osloniti vise nego biste bili spremni.Posto znate sta je to  i ko je to, okrenite se njemu. Ne bi bilo lose da mu pokazete da u vama nece naci oslonac, ni zeljenu podrsku.Dugo ste je pruzali, a sad vise ne.

 

BLIZANCI

Vreme je da se snadjete  i da se zna sta biste  dalje.Partner vas vodi napred  i zeli da vas vodi i dalje. Sa vama zeli jedan novi i odlucujuci zivotni korak. Vreme je da se ne ustezete u odluci, nego da se izjasnite i ne mucite ga vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ni vama nece promaci sok  iznenadjenja u ova tri dana. Vase srce ce vas voditi i vreme je da se okrenete jednoj osobi.Iznenada cete traziti  podrsku od jedne osobe i vreme je da joj budete blizi.Nemojte je ignorisati.

 

LAV

Da ste malo drugaciji sve bi bilo drugacije, ali nije. Vasa je ljubav uspela da nadzivi mnoge koje su bile duplo jace od vase. Ova tri dana cete se uveriti da vasa ljubav moze savladati sve prepreke u buducnosti.

 

DEVICA

Nek  vam bude  vreme  za nove korake i ono sto biste  zeleli da vam se desi. Vase srce ce moci da krene putem nekih nedoumica ali cete ih morati i resiti.  Nesto vrlo vazno ce morati da vam bude prioritet.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2