Horoskop za subotu, nedelju i ponedeljak:Ova tri dana ce sokirati ove  zodijake!

Horoskop za subotu, nedelju i ponedeljak:Ova tri dana ce sokirati ove zodijake!

2022-11-25 0 By Admin

VAGA

Tri naredna dana  vas  ocekuju puni sok iznenadjenja. Ono sto ce vas muciti jeste jako vrtoglavi obrti koji slede.Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i da resite neke zaplete. Pred vama je da budete ozbiljni.

 

SKORPIJA

Naredna tri dana se nadate nekom cudu, a cuda ne postoje, i morate to znati. Vreme je da sami kujete svoju srecu i budete njen kovac. Samo cete tako moci da ostvarite  nesto od svojih teznji, a  ne da cekate da ce sve od sebe da se desi.

 

STRELAC

Niste svesni ljubavi koju neko gaji prema vama, i vase srce ce da bude prazno. Sve dok ne pustite da vam se priblizi jedna osoba koja vas voli, bicete tuzni i sami.Nemojte se distancirati od svih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa ce ljubav ce da bude odredjena  i da ima granice, ali morate je i pokazati. Nemojte da je krijete od svih, i da gusite emocije. Dok ne pokazete da volite, necete ni osetiti jeste li voljeni ili niste.

 

VODOLIJA

Vasa je volja da pustite da vas jedan lav potcenjuje a vasa ljubav ce vas terati da se trgnete. Od vas zavisi granica koju cete morati da postavite izmedju vas. Recite da je tacka  i da vise ne date nikome da vredja vasu inteligenciju.

 

RIBE

Vase obaveze ce morati da traju i da budu na nivou, ali se  morate malo i opustiti. Vasa sreca ce vas  jedna osoba uvek pomaze kada vam se nagomilaju.I sada cete morati da vredno radite, i da vam to bude porioritet.

Stranice: 1 2