U sedmici kojom se zavrsava novembar i pocinje decembar slede neka magicna desavanja!

U sedmici kojom se zavrsava novembar i pocinje decembar slede neka magicna desavanja!

2023-11-25 0 By Admin

 Dragi nasi, pred nama je sedmica koja ce oznaciti kraj novembra i pocetak decembra. Evo sta ona donosi,astro prognoza za sve znakove.

 

 

 OVAN

U sedmici koja je pred nama nema nimalo sumnje da ce doci do velikih promena. To je ono sto moramo  da kazemo. Jasno je da postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

 

 BIK

Kada su u pitanju dani koji su pred nama, moramo naglasiti da cete u sedmici koja je pred nama doneti neke odluke. Naravno da to ne zelite ali zivot je cudo i vrlo cesto nas niko ne pita sta je ono sto zelimo… Moramo naci nacin da budemo jaki i kada je najteze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi znak koji ce imati mozda cak i najvise srece u danima koji su pred nama. Vi ste neko kome ce poci za rukom da u sedmici koja sledi konacno dodje do svog cilja. Mislite o tome.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dani kada ce sreca biti na vasoj strani. To je ono sto je izvesno. Znak ste koji je jako dugo patio ali moramo naglasiti  da je samo pitanje dana kada cete konacno dobiti ono sto zelite.

 

 LAV

Ovo ce biti sedmica kada cete morati da prihvatite posledice svojih pogresnih koraka. Doneli ste neke odluke i napravili neke poteze koje ni u kom slucaju niste smeli. Priznali vi to ili ne, cinjenica je da ste svoju srecu prokockali.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Doci ce do toga da se neke vase zelje ostvare i svakako da ste vi to i zasluzili.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2