Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Zvezde ce biti nemilosrdne u zivotu nekih zodijaka…

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Zvezde ce biti nemilosrdne u zivotu nekih zodijaka…

2022-11-28 0 By Admin

Zvezde ce biti nemilosrdne i opasno ce se zaigrati u zivotu nekih znakova…

OVAN

Zvezde vas upozoravaju da se malo usmerite.Ne predstoje vam bas lepa desavanja, ali  cete moci  da ih usmerite.Moracete da kanalisete sve lose od sebe i da se ne osvrcete mnogo na ono lose sto sledi.

 

BIK

Vasa sreca ce da blista i da vas povede lepsim stazama.Od vas se ceka da sami odlucite kako cete formirati svoju  vezu i sta cete ciniti. Cak i da vam nesto krene kako ne treba, znacete sta ciniti.Budite sigurni u sebe!

 

BLIZANCI

Zvezde ce se opasno zaigrati u vasem zivotu i vreme je da se borite kako znate.Vreme je da budete mnogo odlucniji i da probate svim snagama da  spasete vezu.Vasa ljubav je bila lepa, ali ce brod poceti da tone. Saznajte i zasto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Imate vreme koje cete moci da iskoristite ali ako budete znali.Vreme je da se malo okrenete nekim vecim planovima, a vezanim za neka vazna zivotna pitanja. Svakako da ocekujete da vam partner bude podrska i da vas podrzi sta god da ucinite.

 

LAV

Bilo vam je tesko, ali ovih dana ce tome biti kraj. Vreme je da se oporave neke stvari u vasem zivotu. Nece to biti samo vasa  ljubav, vec i vas zivot u celini. Kao da vam se vraca stari sjaj, tako ce sve u vasem zivotu ponovo da zablista.

 

DEVICA

Niste znali sta vam je ciniti, ali cete mozda u ova tri dana, saznati. Neke cete odluke morati da donesete  za svoje dobro. Samo od vasih daljih koraka sve ce da zavisi.Zato pazite sta je ono sto cete preduzeti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2