Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Zvezde ce biti nemilosrdne u zivotu nekih zodijaka…

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Zvezde ce biti nemilosrdne u zivotu nekih zodijaka…

2022-11-28 0 By Admin

VAGA

Zvezde ce vam pomoci da se radujete i dace vam novu snagu. Pred vama su prelepa tri dana koje morate gledati da usmerite u svome pravcu. Iskoristite ih tako sto cete hteti da budu po vasoj zamisli. Neka teku u najboljem toku.

 

SKORPIJA

Mesaju vam se misli i osecanja vezane za jednog  lava i raka,istovremeno.Zvezde ce se opasno zaigrati u vasem zivotu ovih dana, pa cete biti nesigurni. Neko ce vas terati  da se opredelite za jednog udvaraca, a vase srce ce kucati neoducno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vase emocije prema jednoj osobi ce strcati u momentu koji nece biti tako lak. Nesto ce  promeniti znatno i moracete da se usmerite u odredjenom pravcu. Ovi dani ce biti prilika da delujete na poslovnom planu i sacuvate sve sto se moze.

 

JARAC

Ne znate kako da odvojite svoj emotivni zivot od onog radnog polja.Niste svesni  ni kako da odvojite svoje zelje u odnosu na vase mogucnosti. I sami vidite da je red da postanete mnogo cvrsci i  mnogo odlucniji.

 

VODOLIJA

Ne znate kako cete dalje, a osecate da vas lomi tuga. Kao da su se zvezde namerile da vam losom karmom vrate za sve sitne greske koje ste pocinili. Moracete da skupite snage i da se  odlucite za nesto odredjeno, ali i da povedete racuna o jednoj osobi.

 

RIBE

Planirate malo opustanja jer ste radili  mnogo, ali vam se nece dati. Neko ce da osujeti i vase namere i vec planove koje zelite poceti sprovoditi u dela.  Taman kad ste mislili ad je sve u redu, nesto ce vas dotuci. Necete ni biti svesni koliko boli.

Stranice: 1 2