Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ovi dani ce biti prosto  ocaravajuci!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ovi dani ce biti prosto ocaravajuci!

2022-12-01 0 By Admin

 Nikada ne znamo sta nam donosi novi dan, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce tokom tri naredna dana doci do  divnih trenutaka.

 

 OVAN

Ono sto moramo da  kazemo jeste da ce vama ovi dani biti jako lepi. Zapravo nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama doci do ostvarenja jedne velike zelje. Samo je bitno da uradite onako kako vam nalaze vase srce.

 

 BIK

Dani koji su pred nama ce biti nova sansa za vas. Da se na polju emocija ostvarite i da dodjete do svog cilja. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite, jer je samo pitanje dana kada cete shvatiti da je sreca na vasoj strani…

 

 BLIZANCI

Konacno ce i vama doci lepsi dani i velika sreca ce biti u najavi.  Moramo da kazemo da je moguce da cete  shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Samo nemojte odustajati od ljubavi, i nemojte dozvoliti da vam  bilo ko prica kako cete ziveti.

 

 RAK

Jako  vam je stalo do jedne vodolije i nema nimalo sumnje da je obostrano. Ona to mozda ne pokazuje ali je sigurno da je spremna da se bori za vas,samo sto ceka pravo vreme da vam to na delu dokaze i pokaze. Zivot je samo jedan, koristite svaku sansu koja vam se nudi…

 

LAV

Dani koji su pred nama ce doneti priliku da se vasi snovi ostvare. To je ono sto moramo da naglasimo. Samo je pitanje dana kada cete moci da kazete da ste upoznali nekoga kome ste iskreno vazni i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Odlicno se osecate. Tokom tri naredna dana cete dobiti novu sansu za srecu. Ovo se pre svega odnosi na ljubav. Ako postoji neko o kome mastate, onda je ovo pravo vreme da mu to i kazete. I posle niza suza, sledi  ono pravo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2