Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ovi dani ce biti prosto  ocaravajuci!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ovi dani ce biti prosto ocaravajuci!

2022-12-01 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da je jasno da je jednom raku stalo do vas. Da je spreman da se bori da vas usreci i da nema bas nimalo sumnje da ce tako i biti. Ovo ce biti dani kada nista nece biti nemoguce.

 

 SKORPIJA

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste cekali na to da u vas zivot udje neko poseban, i kada se to konacno desilo sada ni sami  ne znate sta vas je snaslo. Nas savet je da se samo prepustite i uzivate.

 

 STRELAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da  ce doci do promena na bolje. Dani koji ce uslediti ce doneti ono na sta ste dugo cekali. Ovo se pre svega odnosi na posao. Sledi vam poslovna ponuda  koja ce vam biti dokaz da vas saradnici cene.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da ce sve doci na svoje i da nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. U danima koji su pred nama ce doci i do jednog posebnog susreta. Zivot  je samo jedan, a vama pocinje jedan zaista lep i poseban period.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da nema sumnje da ce sve doci na svoje. Dakle, cinjenica je da ste zasluzili da vam krene na bolje. U danima koji slede bi neko mogao na delu da vam dokaze snagu svojih emocija. Sreca ce tek da bude deo vaseg  zivota.

 

 RIBE

Odlicno se osecate i naredna tri dana ce biti prilika da vam krene na bolje. Posle niza suza, dani koji su pred nama ce vam zapravo doneti ostvarenje jedne vase velike zelje. Samo nemojte odustajati  od onog sto zelite, cini se da ste na korak od cilja.-

Stranice: 1 2