Velika najava buducih desavanja:Nekome od najvece tuge do najvece srece!

Velika najava buducih desavanja:Nekome od najvece tuge do najvece srece!

2022-12-01 0 By Admin

  VODOLIJA

Tokom  buducih dana ce doci do toga da se uverite u necije emocije. U to da nema nimalo sumnje da postoji neko ko vas voli i cije su emocije prema vama iskrene. Istina je da ste patili i da ste prolili more suza, ali cini se da je sada konacno jasno ko vam je zapravo sudjen.

Bitno je da naglasimo da vam sledi period za emocije i period kada cete posle svega i svih neuspelih veza shvatii ko je osoba koja je samo vama sudjena. Da samo vas zavoli i da napokon nadjete srecu jedno kraj drugog… Imajte na umu da su konacno pred vama dani kada cete moci da kazete da niste u pravu kada kazete da vam sreca nije sudjena. Samo je cinjenica da na nju morate cekati duze nego sto bi ste voleli. No, svakako da vredi…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

    STRELAC

Tokom dana koji dolaze vi cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo. To je ono sto moramo da kazemo. Prosli ste mnogo toga ali napokon ce doci do situacije kada ce vam  biti jasno da posle svake kise dodje Sunce.

U vas  zivot ce konacno uci jedna posebna osoba. Neko ko je spreman da vam dokaze na delu da postoji prava ljubav. Da postoji srodna dusa.  I zato nemojte nimalo da marite za razliku u godinama, ako je bude. Ni za misljenje okoline, ni za to sta ce ko reci, jer je najvaznije od svega da znate da ste pronasli osobu koja vas razume.

Moramo da kazemo da ce ovo biti dani za romansu i da cete tek dobiti novu sansu za srecu o kakvoj ste do sada samo mastali.  No, tokom buducih desavanja u ljubavi je najvaznije da znate jedno – srce bira koga ce voleti, a kada se pojavi prava osoba onda je to jedino sto je vazno. I tada sve drugo postaje nebitno…

Stranice: 1 2