Osobe u ovim znacima su cinila dobra dela, i u decembru ce im se dobrim vratiti!

Osobe u ovim znacima su cinila dobra dela, i u decembru ce im se dobrim vratiti!

2022-12-02 0 By Admin

Ovi ljudi su posebni po svojoj dobroti i nema nimalo sumnje da su cinili dobra dela i da su odani, velikog srca i iskrene duse…

 

    SKORPIJA

Dobra dela su vase drugo ime. Nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama napokon doci do svog cilja.  To je ono to moramo da kazemo. Decembar ce biti mesec kada ce doci do toga da konacno upoznate osobu koja ce vam vratiti osmeh na lice. Moguce je da ce to biti i ljubav na prvi pogled, i to ona kakvu ste cekali tokom celog svog zivota.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da cete osim  te ljubavi moci da kazete da vam je decembar doneo i srecu na polju posla i karijere. Dugo ste se borili, davali ste sve od sebe  i sada je konacno doslo vreme da  budete nagradjeni za sve to. Ovo bi mogao da bude mesec kada ce vase najvece zelje biti ostvarene i u to nema nimalo sumnje. Posle svake kise dodje Sunce, i cinjenica je da ste zasluzili da se vase najvece zelje ostvare.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo da dobra dela  uvek budu nagradjena. Pre ili kasnije ce do toga i doci. Cekali ste dugo na to ali sada su konacno pred vama dani kada cete shvatiti da je zivot samo jedan i da  u njemu treba da  uzivate na pravi nacin. Da od njega  uzmete sve ono sto vam se nudi.

Bitno je da kazemo da ce decembar biti mesec kada se u vas zivot vraca jedna posebna osoba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2