Zima ce jednom znaku doneti najvecu bol:Naredni meseci ce mu biti teski i tuzni…

Zima ce jednom znaku doneti najvecu bol:Naredni meseci ce mu biti teski i tuzni…

2022-12-03 0 By Admin

   Pred kraj smo jeseni, i uskoro pocinje najhladnije godisnje doba, zima. I dok ce neki znaci biti  srecni u danima koji su pred nama, jedan ce biti  tuzniji nego ikada…

 

BIK

Zima kao godisnje doba vama nece doneti nista lepo. Vise je nego moguce da ce doci do toga da se uverite da vas je slagala osoba koju  jako volite. Da ce doci do toga da vidite njeno pravo lice. Rec je o nekome kome iskreno verujete i za koga mislite da vam nikada ne bi naneo bol. Ali, nazalost, skoro je pa izvesno da ce do toga doci. Ako ste sada u vezi imajte na umu da nije nemoguce ni da saznate ni da  vas voljena osoba prevari. To je svakako najbolnije sto moze da vam se desi jer u ovom trenutku cvrsto verujete da ste pronasli svoju srodnu dusu.

Vise je nego moguce da ce doci do toga da saznate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i ko ce dati sve od sebe da vam vrati veru u ljubav. No, cinjenica je da cete dugo nakon tog razocarenja zeleti samo svoju samocu. Da cete se zapravo plasiti i da pomislite na novu ljubav, kamoli da opet nekoga pustite u svoje srce. To je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne ostaje vam nista drugo  nego da iz svega  izadjete kao pobednik. Morate da shvatite da nista nije do vas i da prestanete da krivite sebe. Ako dodje do toga da vas povredi osoba koju volite… Onda vam jedino ostaje da se  pomirite sa tim da ona jednostavno nije ona prava.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2