Vreme je za poziv ili poruku:Bivsi ce nekoga moliti za oprostaj!

Vreme je za poziv ili poruku:Bivsi ce nekoga moliti za oprostaj!

2022-12-04 0 By Admin

 Nema osobe kojoj se bas nikada nije desilo da zavoli nekoga ko ne uzvraca emocije istom merom…

 

 JARAC

Ocekujte poziv od vase bivse ljubavi.  Do toga ce sasvim sigurno doci pre ili kasnije i to je ono sto je sasvim sigurno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da te je ta osoba povredila najvise na svetu. Da je ona igrala dvolicno, da si mislio da je odana i verna,a da je bila sve drugo osim to. No, ta osoba je itekako imala vremena da razmisli o svemu i sada joj je konacno jasno da ste vi bili ono najbolje sto joj se u  zivotu desilo. Naravno, sada kada  zna istinu za ocekivati  je da ce uraditi sve sto moze ne bi li vam na delu dokazala da se kaje.

Sve to kako bi vas zamolila za oprostaj i kako bi pokusala da vas vrati u svoj zivot. Na vama je da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce doci do toga da usledi taj poziv,a sve ostalo je samo na vama. Jer, od toga sta odlucite zavisi i to da li cete pokusati jos jednom. Naravno da je bitno da uradite onako kako vam nalaze vase srce. Ali, imajte na umu da je potrebno da se, u slucaju da toj osobi date jos jednu sansu, prvo morate uveriti da se iskreno pokajala i promenila.

 Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2