Najveca promena ikada:Ove  znakove ocekuje najvece cudo!

Najveca promena ikada:Ove znakove ocekuje najvece cudo!

2022-12-05 0 By Admin

  Moramo da naglasimo da cete u danima koji su pred nama doziveti neka velika iznenadjenja.

 

   BIK

Vama sledi velika promena. To je ono sto moramo da kazemo. Ako  jos uvek niste uspeli da prebolite osobu  iz proslosti, imajte na  umu da je moguce da postoji mogucnost da cete saznati da ta osoba oseca isto. Da i ona prema vama oseca isto i nema nimalo sumnje da zeli jos jednu sansu. Ako vi odlucite da tako uradite, i da se vratite na stare staze, imajte  na umu da oboje morate da radite na tome da ispravite svoje greske.

Morate da budete spremni na kompromis i da oboje pristanete na neke promene. Nije vazno zasto sada niste zajedno, ni sta se desilo medju vama, vazno je da ljubav medju vama i dalje postoji. Da vama sudbina daje jos jednu sansu i nema nimalo sumnje da bi ste trebali da je iskoristite na pravi nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da je jako vazno da oboje predjete preko ponosa. Da jednostavno zaboravite na svoj inat i na svoj ponos, na svoj ego, vec da cinite onako kako vam nalaze vase srce. Ono ni u kom slucaju ne gresi i to je jedino sto je vazno. Mozete da ocekujete da ce doci do toga da vas ta osoba pozove u danima koji su pred nama. A kada dodje do toga, onda je bitno samo da ne dozvolite da bilo ko donosi odluke umesto vas. Vase srce najbolje zna sta je ono sto je najbolje za vas. Ucinite tako i srece vam nece zafaliti u danima koji su pred nama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2