Sudbina ovog znaka se menja u naredne dve nedelje!

Sudbina ovog znaka se menja u naredne dve nedelje!

2022-12-08 0 By Admin

VAGA

Konacno cete moci da se malo opustite.U zadnje ste vreme bili pod velikim pritiskom, i sada je red da predahnete. Ne znate sta vas vise moze iznenaditi, ali  za sada osecate mir. Vreme je da u miru promislite sta cete dalje.Da vam se srce cepa na komade, to sebi vise necete dozvoliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Onaj u kojeg ste se zaljubili, nikako da se odljubi od vas. Koliko vi volite njega, cini vam se da on vas voli jos vise.Sudbina vam nije najklonjena da oStanete skupa jer cete trpeti velike zabrane. Probajte da se otrgnete od sredine koja je protiv vase srece.

 

STRELAC

Uskoro kao da vidite svoj cilj, jer sanjate ispunjenje zelje. Zato nemojte da se predajete jer nigde necete stici. Setite se da najjaci u igri ostaju, sve dok se ne predaju.  Dok ne ostvarite cilj, ne smete se predati, vec budite najjaci.

 

JARAC

Sudbina nosi i donosi smenu razlicitih dana i svakakvog raspolozenja. Pokazali ste da cete u ime ljubavi moci da prihvatite bas sve. Zato se ponasajte kao borac i budite ubedjeni da cete savladati  i lose i teske dane sve dok ne  se ne ukazu bolji dani.

 

VODOLIJA

Nesto ste postali jako promenljivog raspolozenja. Od vas se ceka da budete uporni i da se otrgnete nervozi koja vas hvata. Idite napred za  onim koga volite, umesto sto se plasite sta ce vam doneti novi dan.  Sto je pisano da ce biti, bice! Ugodite sebi da vama bude bolje.

 

RIBE

Ne smete se upustati u lose situacije i sebe dovoditi  do sloma.  Niko nije vredan toga, pa ni su ni oni koje volite.Neki od njih cine vam lose, ali da vas vole ne bi to cinili. Nemojte da vasa dobrota bude vracena na pogresan  i zao nacin. Distancirajte se od nekih, shvaticete kojih.

Stranice: 1 2