Nije kraj,i vi to znate:Evo kojim znacima ce bivsa ljubav biti i sadasnja i buduca!

Nije kraj,i vi to znate:Evo kojim znacima ce bivsa ljubav biti i sadasnja i buduca!

2022-12-09 0 By Admin

  Neki parovi raskinu,razvedu se,svako ode na svoju stranu. Fizicki se razdvoje,ali im srca i dalje kucaju u istom ritmu. Tada je pomirenje ono sto se podrazumeva!

 

   LAV

Vi dobro znate da nije kraj. Da osoba koju volite i dalje oseca nesto prema vama. Istina je da ste je povredili, da se ona mesecima ne javlja, da vam ne dopusta cak ni da je vidite. Mozda ima i novu ljubav, ali ono sto je prava istina.. Ona vas i dalje voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi i ona ste srodne duse i samo je pitanje kada ce vam se ponovo putevi preplesti. To je zato sto sudbina itekako planira da vas dvoje nastavite tamo gde ste stali. Ali, kada se to desi, i vi i ona morate da se zapitate gde ste gresili. Ceka vas jedan jako dug i jako ozbiljan razgovor i to je ono sto moramo da kazemo.  U skladu sa tim, ako niste spremni da se menjate iz korena, onda je bolje da toj osobi zauvek kazete  zbogom. Ona je neko ko bas i nije navikao da pristaje na kompromise tako da ce uglavnom sve zavisiti od vas. Ali, ono sto je jasno, ma koliko vremena proslo, ma koliko vas kilometara delilo… Ma ko bio kraj vas, ili kraj nje, vas dvoje ste povezani sudbinom i pre ili kasnije cete  biti zajedno, bas onako kako ste bili, i kako ste zauvek trebali i ostati.

 

  STRELAC

Vi sada glumite da ste dobro. Da ste srecni i da je sve onako kako bi trebalo biti. No, nazalost,  nije tako i vi to znate. U vasem srcu postoji neko koga uporno pokusavate da zaboravite ali vam nikada nije poslo za rukom. To je zato sto je obostrano.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2