Nije kraj,i vi to znate:Evo kojim znacima ce bivsa ljubav biti i sadasnja i buduca!

Nije kraj,i vi to znate:Evo kojim znacima ce bivsa ljubav biti i sadasnja i buduca!

2022-12-09 0 By Admin

Sto i ta osoba i dalje misli na vas, sto nista sto je uradila nije pomoglo da vas zaboravi, sto jednostavno u vasem srcu i dalje postoji ona, bas kao i vi u njenom. Ono  sto je cinjenica i sigurno jeste da ce doci do vaseg susreta brze nego sto mozete i da zamislite.I kada dodje do toga samo zaboravite na svoj ponos, na ego, na sve one zamisljene prepreke za koje mislite da vas sprecavaju da budete zajedno. Sve sto pozelite vi bi ste mogli i dobiti u danima koji su pred nama, a ono sto je najvaznije od svega je da postoji ljubav. Ljubav je jedina sila na svetu zbog koje vredi dati sve, i zaboraviti na sve. Voljeni ste i volite, uzivajte u tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

    JARAC

Neke ljubavi nemaju kraj. To je ono sto moramo da kazemo.  Dakle, vi ste jedan od znakova kojeg ocekuju iznenadjenja na polju emocija. Uskoro ce doci do toga da saznate da vas i dalje voli neko iz proslosti. I u slucaju da i vi osecate nesto prema toj osobi, onda imajte na umu da je samo pitanje dana  kada ce vas ona iznenaditi. Kada ce vas pozvati.

Jako dugo se bori sama sa sobom da to ne ucini iz straha od vaseg odbijanja. No, ako je vama do nje stalo i  ako i dalje gajite emocije… Onda dajte sansu. Zaboravite sve sto je bilo. Krenite dalje, u novi pocetak! Ljubav moze da pobedi.

 

Stranice: 1 2