Kolektivno tarot citanje za sve znakove:Evo sta donose naredne sedmice!

Kolektivno tarot citanje za sve znakove:Evo sta donose naredne sedmice!

2022-12-10 0 By Admin

VAGA

Sledi vam period za ljubav. Period kada ce doci do toga da vam se neke zelje konacno ostvare. Morate da imate na umu da je doslo vreme da sebe stavite na prvo mesto. Uvek ste mislili na druge, sada je vreme da se posvetite sebi.

 

SKORPIJA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav i dani kada ce doci do toga da vam neko svoju ljubav pokaze na delu. Bitno je da ni u kom slucaju tu osobu ne odbijate, ona bi itekako mogla i umela da vas usreci onako kako zasluzujete.

 

STRELAC

Sledi vam period za ljubav i period kada moze mnogo toga da dodje na svoje. Nekome ste jako vazni i  imajte na umu da je ta osoba iskrena  i da ni u kom slucaju ne treba da je odbijete. Dajte i sebi i njoj sansu za srecu.

 

JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ce doci do promena na bolje. Do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoje emocije i jos mnogo toga. Tarot citanje za dane koji su pred nama je povoljno i nema nimalo sumnje da je zapravo sve moguce.

 

VODOLIJA

Konacno ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju emociju.Ovo je period kada treba sebe da stavite na prvo mesto i da pokusate da uzivate u zivotu na pravi nacin. Imate svo pravo na sebicnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Sve sto pozelite vi  bi ste mogli i da dobijete kada su u pitanju dani koji su pred nama.Sledi vam jako lep kraj godine. Ribe koje su sada  u vezi bi mogle ocekivati cak i prosidbu. Ostalo je samo na vama.

Stranice: 1 2